Werkplaats

U bent van harte welkom in onze zeer goed uitgeruste werkplaats. Steven van der Rhee met zijn team staan altijd voor u klaar. Of het nu een bijna nieuwe auto is of een klassieker. Ze weten altijd raad en lossen alle problemen voor u op.

Het merk en de leeftijd van de auto maakt niet uit, we hebben alle technische expertise in huis en met onze uitleesapparatuur kunnen wij alle merken uitlezen.Onze apparatuur om banden te vervangen is geschikt voor alle maten banden en via onze leverancier die 3 maal per dag banden bezorgt, kunnen wij alle merken op korte termijn monteren.Wij zijn gespecialiseerd in het uitvoeren van periodieke keuringen ( APK). Met onze ingebouwde remmenbank en emissietesters kunnen wij alle auto’s keuren.Ook voor ruitreparatie, aircoservice, schadereparatie en bandenopslag zijn wij het goede adres.Wij hanteren voor onderhoudsbeurten vaste prijzen zodat u van tevoren weet wat de te verwachten kosten zijn.

Alle prijzen zijn inclusief BTW.

vaste prijzen 2021
Aantal cilinders 3/4 5/6 8/ 4×4 /bestel
Kleine beurt € 110 € 140 € 160
Kleine beurt incl. APK € 130 € 160 € 180
Grote beurt benzine €245 € 290 € 310
Grote beurt benzine incl. APK € 265 € 310 € 330
Grote beurt diesel incl. APK € 300 €345 € 365

Onze monteurs staan iedere werkdag voor u klaar.

Bij extra werkzaamheden nemen wij altijd contact op met de eigenaar van de auto.

Voor kleine werkzaamheden kunt u meestal gelijk langs komen, bij onderhoud en grote werkzaamheden is het beter om een afspraak te maken op 078-7440104.

Als uw auto bij ons in reparatie is kunt u gebruik maken van onze gratis fietsenservice of een gratis vervangende auto. U betaalt dan alleen de brandstof.